Kompatibilitet med andra Kaspersky-program

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

Kaspersky Small Office Security är kompatibelt med följande Kaspersky-program:

Kaspersky Small Office Security som är installerat på en filserver är kompatibelt med Kaspersky Security för Micosoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6 eller senare (inklusive snabbkorrigering 1) och Kaspersky Security för Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6. För korrekt drift av Kaspersky Small Office Security filserver tillsammans med dessa program:

Överst på sidan